Dit deed ik deze zomer (niet)

Ik ben over het algemeen iemand die allerlei lijstjes met voornemens maakt en er vervolgens weinig mee doet (voornamelijk omdat het lijstje tussen alle andere lijstjes verdwijnt). Slechte eigenschap, ik weet het, maar het is helaas de waarheid. Toch is het dit keer anders gegaan: bijna twee maanden geleden maakte ik een to do-lijstje voor de zomervakantie en die ben ik voor de verandering eens níet vergeten. En dat heuglijke feit kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus vandaar een terugblik op dat lijstje! Dat kan inmiddels wel, want als je naar buiten kijkt zie je dat de zomer nu toch echt voorbij is, en mijn vakantie is dat ook. Benieuwd of ik alles heb gedaan wat ik van plan was?

Zomerstage
Oké, hiervan was het ook niet de vraag óf ik het zou gaan doen, want dat wist ik eigenlijk al zeker. Ik heb inderdaad drie dagen per week zomerstage gelopen bij uitgeverij Blossom Books. En het was leuk! Ik moet zeggen dat het best een beetje raar was om het zo druk te hebben in de vakantie, maar ik heb er absoluut geen spijt van. Ik voelde me gewoon heel erg op mijn plek op kantoor, maar ik heb ook leuke dingen gedaan, zoals filmpjes bewerken en artikelen schrijven. Het is stiekem best een beetje raar om er nu ineens weer weg te zijn, haha. Mocht je nog een marketingstage zoeken… ze zoeken vanaf januari weer iemand!

Skeeleren
Ik kan de keren dat ik deze zomer heb geskeelerd op één hand tellen (volgens mij zelfs op één vinger). Nu komt dat ook wel deels door het feit dat mijn skeelers bij mijn ouders staan en ik belachelijk vaak van huis was, maar toch. Wel heel zonde, want nu gaan de temperaturen alweer dalen… (lees: nu is het gewoon keihard herfst)

Naar de geitenboerderij
Jaaa, dit heb ik gedaan. En ik ga het binnenkort weer doen, want die boerderij blijkt dus best wel dicht bij mijn kamer te zijn. En ik ben een soort van verliefd geworden op al die geitjes.

IMG_9122

DIY’en
Ik heb wel wat creatieve dingen gedaan, maar niet zo veel als ik zou willen. Maar: de plannen zijn er, dus binnenkort gaat het dan echt gebeuren! En ik ben sowieso al begonnen met het veranderen van mijn kamer, want ik heb ook al een aantal nieuwe meubels en zo. Maar hier komt binnenkort een uitgebreide blogpost over! #tobecontinued

Een agenda versieren
Voor het geval je ‘m nog niet voorbij hebt zien komen: lees/bekijk dit even. Verder niets aan toe te voegen.

Mijn agenda 2015-2016 (Filofax-stijl)

Barbecueën, zelf tapas maken én picknicken
Ik had eigenlijk vaker willen barbecueën, want volgens mij hebben we het nog maar één keer meer gedaan. Mét aubergine, die houden we erin. Ik ben er vrij zeker van dat ik ook heb gepicknickt, al weet ik niet meer zeker wanneer. Tapas maken is er helaas niet van gekomen… Maar ik heb genoeg gegeten deze zomer, maak je geen zorgen (lees: ik moet nu 3 maanden op dieet).

Fotograferen
Ik had eigenlijk vaker met mijn camera op pad willen gaan, maar ik heb ‘m wel steeds meegenomen als ik iets ging doen, bijvoorbeeld naar de geitenboerderij. Oh, en ik heb in België zo’n 100 foto’s per dag gemaakt, dus dat is eigenlijk ook wel al zo’n beetje genoeg voor de hele zomer.

IMG_8926

Perfecte jurkjes zoeken
Kan ik heel kort over zijn: dit is niet gebeurd. Ik heb wel een aantal jurkjes gedragen, maar nieuwe jurkjes kopen: ho maar. Ik ben trouwens überhaupt niet in een kledingwinkel geweest, dus ja.

Kanoën
Check! 1,5 week geleden reden we op zondagochtend naar Valkenswaard, waarvandaan we in een busje naar België werden gereden. Vanaf daar kanoden we (zo’n raar woord) terug naar Valkenswaard, dat was zo’n 15 kilometer. Best veel, maar het was zo’n mooi stuk! We kanoden over de Dommel en het was echt prachtig (helaas geen foto’s…). We hadden ook heel erg geluk met het weer (het ging pas regenen toen we nét weer in de auto zaten) en hebben tussendoor lekker gepicknickt, dus dat was een superleuke dag!

Heel veel lezen
A few books ahead of schedule? Ha. Ha. Nee. Of nou ja, het ging niet eens zo slecht hoor, alleen heb ik vanaf 21 augustus geen boek meer uitgelezen, waardoor ik nu 2 books behind schedule lig. Oeps. Dat moet ik dus maar even gaan oplossen deze en volgende week. Overigens heb ik wel een aantal heel toffe boeken gelezen, waaronder de Touching Juliette-trilogie, Simon VS the Homo Sapiens Agenda en Attachments.

IMG_9864

Oké, ik heb lang niet alles gedaan, maar ik vind het niet eens zo’n heel slechte score! Dit deed ik deze zomer trouwens nog meer:
Alleen op vakantie naar België
– Voor het eerst naar de Gay Pride Canal Parade
– Bij opa en oma logeren
– Naar het concert van Miss Montreal & Kensington op SAIL
– Een tekenrobot maken op de Uitmarkt (ja, echt)
– Heel vaak naar de IKEA
– Veel te veel lekkere dingen eten
– En nog veel meer :)

Had jij ook een summer bucketlist? En zo ja: hoeveel is daarvan terechtgekomen?

 

4 thoughts on “Dit deed ik deze zomer (niet)

  1. Wat een leuke dingen heb je gedaan. Ik wilde veel gaan barbecueën, maar ook dat hebben we maar twee keer gedaan ofzo. Ik vind het heerlijk voor je dat je lekker naar Gent en Antwerpen ben geweest, super zeg. En Ikea is altijd leuk! Ik ga vanavond je vlog bekijken, had ik nog niet gedaan.
    Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – september #1My Profile

  2. Wat is een tekenrobot?!

    geen lijstje gehad, wel veel barbecueëd, voor de twee weken zomervakantie hadden we wel een planning gemaakt maar altijd ruimte voor andere dingen en eigen interpretatie :)
    Daan onlangs geplaatst…Twee wekenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge