Kraamcadeau

Kraamcadeau kopen? Geboorteplaatje!

Hoe leuk is dat. Je bent net bevallen van een gezonde baby. Alles is goed verlopen. Jij voelt je goed. En de baby lijkt zich ook goed te voelen want het drinkt goed.

Geboortekaartje

Je wilt dan vervolgens natuurlijk al je vrienden en familie op de hoogte stellen van de geboorte van je kleine spruit. Traditiegetrouw gebeurd dit via een geboortekaartje. Hierop komt dan vaak een foto en alle standaard informatie omtrent de geboren jongeling.

Maar er is nu ook een hele leuke manier om de kersverse moeder te verassen met een heel leuk origineel kraam cadeau.

Geboorteplaatje

Er is nu de mogelijkheid om een heel bijzonder kraam cadeau aan te bieden aan de kersverse moeder. Dit kan ook aangeboden worden door de kersverse vader aan de kersverse moeder overigens.

Een geboorteplaatje kan in de uitvoering van een plaatje dat staat in een mooie houten standaard. Dit doet lekker warm aan.

Het basisplaatje is hierbij doorgaans doorzichtig. Op dit plaatje kun je dan naar eigen ontwerp de gewenste gegevens en foto’s plaatsen. Als je zoekt op internet kom je deze website tegen. Hier kun je van A tot Z je eigen ontwerp maken.

Het begint natuurlijk met de standaard gegevens qua voornaam en achternaam. Let hierbij wel direct goed op dat je alles goed invoert. Het zou natuurlijk erg spijtig zijn wanneer je hierin een spelfout mocht maken. Check daarom de invoer driedubbel en laat iemand anders hier ook nog even overheen kijken.
Als je het plaatje aan iemand cadeau doet, houd dan het geboortekaartje dat je ongetwijfeld hebt ontvangen er goed bij zodat je alles 1 op 1 goed kunt overnemen en controleren.
Dit is natuurlijk ook zeer belangrijk bij het invoeren van het geboortegewicht. Hier een fout in maken zou erg knullig zijn.
De geboortetijd kun je er ook bij invoeren. Check deze ook even goed op het geboortekaartje.
Dan natuurlijk nog de lengte van de pasgeboren baby. Hiervoor is ook nog een invoerveld toegevoegd.

Lay-out

Naast alle informatie die je kunt invoeren en opnemen op het plaatje kun je ook de lay-out van het geheel nog naar eigen wens invullen. Zo kun je het lettertype aanpassen en ook de grote van de letters kun je zelf bepalen. Zo maak je het plaatje zoals jij denkt dat deze het mooiste word. Of zoals je denkt dat diegene die hem gaat ontvangen hem het mooiste vind natuurlijk.

Als je hem bijvoorbeeld aan je zus gaat schenken die net bevallen is, dan weet je vaak wel wat zij mooi vind. Grote of kleine letters. Een sierlijk of juist een zakelijk lettertype. Doe met deze kennis je voordeel en dit cadeau valt zeker in de smaak.

De foto

Dan moet er natuurlijk ook nog een foto op. Als je als vader dit plaatje cadeau wilt doen aan de mama dan zit je dicht bij het vuur. Zodoende kun je waarschijnlijk vrij makkelijk even een foto maken van de baby en deze uploaden.

Als je nou bijvoorbeeld een vriendin bent van de mama, dan moet je dit even tactisch aanpakken. Maar ik weet zeker dat dit gaat lukken.

Conclusie

Kortom, er zijn zoveel mogelijkheden met een dergelijk geboorteplaatje. Je kunt het echt naar eigen smaak en ontwerp inrichten. Ik vind het echt een aanrader om cadeau te doen aan je vriend. vriendin, broer, zus, kennis, buurvrouw of wie dan ook die net bevallen is.
Ik zou het zelf ook heel leuk vinden om te krijgen.

ik weet zeker dat als je dit schenkt aan iemand in je directe omgeving dat je dit plaatje een jaar later als je op visite komt nog steeds zit staan op een prominente plek in de huiskamer. Lekker volop in het zicht.

Kort samen gevat. Een geboorteplaatje is een origineel en mooi cadeau waar ouders nog heel lang van zullen genieten als ze er naar kijken.
Daarnaast is het, als het moment daar is om het op te bergen, een heel leuk item om later als je nu nog baby uit huis gaat mee te geven met hem of haar.

Ik zou zeggen, twijfel niet als er een baby in je naaste omgeving geboren wordt. Het ontwerpen er van is ook nog eens hartstikke leuk werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.