WIN: Spread the bookLOVE-pakketje

Win Blossom Books

Happy Valentine’s Day! Om eerlijk te zijn heb ik helemaal niets met deze ‘feestdag’, nooit gehad ook. Ik heb er echter ook niets tegen, want zonder liefde zouden er een heleboel dingen in de wereld niet zijn. Boeken, bijvoorbeeld. Dus terwijl het grootste deel van jullie óf Valentijnsdag gaat vieren met een geliefde, óf depressief op de bank gaat zitten, ga ik naar een boekpresentatie om mijn boekenliefde te vieren. Een boekpresentatie van Blossom Books, welteverstaan, de uitgeverij met als motto Spread the booklove. En ja, dát past natuurlijk perfect bij 14 februari.

Dat Blossom Books één van mijn favoriete uitgeverijen is, komt niet alleen door het feit dat ik er een tijdje stage heb gelopen of doordat ze er superleuke boeken uitgeven, maar ook door de geweldige non-bookproducten die ze hebben. En om de booklove te spreaden, mag ik vandaag een pakketje met een canvastasje, een magnetische boekenlegger én hun sticky bookmarks weggeven. Vet leuk! Wie weet is de gedachte daaraan al een medicijn tegen dat depressief-op-de-bank-zit-gedoe. :) Lees verder om te zien hoe je kans maakt!

Wat kun je precies winnen?
– Het Let’s talk about books baby-tasje
Sticky bookmarks, om al je favoriete quotes en bladzijden te markeren (bijvoorbeeld in Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, dat vandaag uit komt)
– Een magnetische boekenlegger naar keuze (ik ben vooral van van Sorry, I only date fictional characters, Professional fangirl en Just one more chapter)

Hoe maak je kans?
1. Aangezien zowel Blossom Books als ik de komende tijd meer met YouTube gaan doen, lijkt het me wel leuk als jullie je even abonneren op beide kanalen, als je dat nog niet hebt gedaan. Klik hier voor het kanaal van de uitgeverij (ik ben heel benieuwd naar hun vlogs!) en hierrr voor mijn kanaal.
2. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd naar hoe jouw liefde voor boeken is ontstaan, want dat vind ik altijd leuk om te horen (want: let’s talk about books baby!). Als je je hebt geabonneerd en het antwoord op die vraag achterlaat in de reacties met een geldig e-mailadres, komt het helemaal goed. :)

Meedoen kan t/m 27 februari!

Liefs1

 

 

 

 

27 thoughts on “WIN: Spread the bookLOVE-pakketje

 1. Nee, valentijnsdag is ook niet echt mijn ding nee. Al ga ik vandaag wel even extra stil staan bij alle warmte en liefde om me heen, die er ‘zomaar is’. Best bijzonder. En wat leuk dat je zo’n pakketje mag verloten zeg, tof! Ik kijk vandaag alleen wel even toen, ik kom de laatste tijd een beetje teveel om in de spullen, en gun het iemand anders meer :) Maar wel gaaf!
  Anniek onlangs geplaatst…Mijn fotografieprojectje met fruit en inktMy Profile

 2. Wat leuk dat je naar de boeklancering gaat van Simon vs en de verwachtingen van de rest van de wereld. Ik twijfelde nog, maar kom helaas toch niet. :)

  Mijn liefde voor boeken komt voort van vroeger, want hoewel sommige moeders hun kinderen opvoeden met knutselen en dat soort dingen, las mijn moeder vaak een boek voor. Nu lees ik uiteraard zelf, maar vind ik het heerlijk om te kunnen verdwijnen in een andere wereld.

  Ik doe graag mee, want deze spullen zijn echt onmisbaar als boekenliefhebber en als (nieuwe) boekblogger. :) Een hele fijne dag gewenst bij het event, hoewel dat wel moet lukken.
  Judith onlangs geplaatst…Valentine Book TagMy Profile

 3. Ik volg jullie allebei. En als antwoord op de vraag… ik hou al van lezen sinds dat ik een minimensje was, can’t even remember! Ik werd vroeger ook veel voorgelezen en later ging ik ook mijn broertje zelf voorlezen. En de liefde voor lezen zal nooit overgaan..♡

 4. Valentijn interesseert me eigenlijk ook niet zoveel, meestal heb ik niet eens door dat het valentijnsdag is haha.
  Hoe mijn liefde voor lezen en boeken begon: vanaf het moment dat ik leerde lezen deed ik het echt heel graag. Ik denk dat dat deels ook wel een onafhankelijk ikkandatechtwelzelflaatmemetrust-dingetje was, want zo ben ik wel. Op dat moment waren boeken echt een grote uitgave van me. Elke keer als ik geld in mijn handen had door bijvoorbeeld een verjaardag sleurde ik mijn ouders mee naar de boekenwinkel. :)
  Tegenwoordig geef ik iets minder uit aan boeken en ga ik iets sneller naar de bib, maar boeken kopen en ze echt kunnen vasthouden en er aan kunnen ruiken zonder dat je schrik moet hebben dat ze stinken of er vieze bacterieën van andere mensen opzitten vind ik toch wel fijner.

  Nog een fijne dag! (:

 5. Wat super leuk! Ik doe zeker mee! Ik volgde jullie allebei nog niet op YT, maar nu wel.
  Hoe mijn liefde voor boeken precies is ontstaan weet ik niet. Het is er een beetje met de paplepel in geschoven geloof ik. :-) Mijn favoriete foto van mijn vader en mij is in een grote stoel, op mijn slaapkamer. Hij las mij Jip en Janneke voor. Ik denk dat ik twee was? Niet ouder… Als klein meisje was ik veel in de bibliotheek te vinden. Voordat we op vakantie gingen kreeg ik altijd van mijn vader een boek cadeau, om te lezen in de vakantie (naast alle boeken die ik bij de bibliotheek haalde). Dat is voor mij een hele mooie herinnering! Ik ben later ook zeker van plan deze traditie voort te zetten met mijn kindje(s) (als ik die mag krijgen natuurlijk). Dit heeft mij namelijk wel heel veel fijne boeken en leesmomenten opgeleverd.

  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Update: De eerste keren IHTMy Profile

 6. Wat leuk zeg. Zodra ik kon lezen was ik dol op lezen. Ik ging elke week naar de bibliotheek en al gauw had ik alle boeken van mijn leeftijdscategorie gelezen. Ik zocht daarom ‘stiekem’ boeken bij een oudere leeftijdscategorie, want ik dacht dat dat niet mocht…

 7. Wat ontzettend leuk, ik doe zeker mee! Toen ik moest gaan leren lezen vond ik het echt echt verschrikkelijk! Ik had/heb ook dyslexie dus ik kon het ook nog eens echt niet. Maar in groep 6 moest ik weer een verplicht boek lezen en dat werd “meester kikker”, want toen ondekte ik dat boeken ook fantasy enzo konden hebben en niet altijd super saai waren, haha. En dat vond ik zo’n ontzettend leuk boek dat ik lezen leuk begon te vinden. En nu vind ik lezen echt geweldig!
  liefs. Jonne

 8. Leuk leuk leuk, ik doe mee! Alleen zou ik toch zweren dat ik al op jou geabonneerd was op YouTube, blijkbaar niet… nu wel! Op Blossom Books was ik al geabonneerd, ben ook heel erg benieuwd naar hun vlogs. Ik weet niet meer precies hoe mijn liefde voor boeken ontstaan is. Maar zolang als ik me kan herrineren, lees ik heel graag. Ik ging ook bijna iedere week naar de bibliotheek, waar ik dan met het maximale aantal boeken dat je mee mocht nemen weer terug kwam. Soms bracht ik daar uren door, dat mijn ouders uiteindelijk ongerust werden waar ik zo lang bleef. Ook werd ik als klein kind al heel blij als ik een boek mocht uitzoeken of er een kreeg voor mijn verjaardag.
  Lisanne onlangs geplaatst…Kletspraatjes #6 Valentijnsdag, Vloggen & SEO challengeMy Profile

 9. Hartstikke leuk, ik doe graag mee.Mijn ouders lazen thuis geen boeken en ik weet dat ik altijd jaloers was op de kinderen van de buurvouw want die gingen iedere woensdag naar de bibliotheek!
  Gelukkig hield mijn oma wel van lezen en zag zij mijn liefde voor de boeken.Ik mocht van haar alles lezen ook de “grote mensen” boeken. En dat heeft mijn liefde flink aangewakkerd.
  Nu heb ik zelf een dochter die niet leest, onvoorstelbaar?!! Ik zou dit pakketje dan ook graag winnen en het aan haar geven want als dit haar niet tot lezen brengt….wat dan wel?
  Groetjes van Caro???

 10. Ik heb geen YouTube account, dus ik kan helaas niet meedoen, maar ik geef wel gewoon antwoord op de vraag, gewoon omdat het kan, haha!
  Mijn moeder leest ook heel erg veel, dus het was alleen nog maar een kwestie van tijd voordat ik ook zou gaan lezen. In groep 1 heb ik mezelf geleerd te lezen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik groep 2 oversloeg. In groep 3 mocht je “boeken” gaan lezen, dus ik was blij! Ik liep al snel voor op de rest, gewoon omdat ik in mijn vrije tijd las! (Paul Biegel, Astrid Lindgren) En ja, toen leerde ik Harry Potter kennen, en daarmee het Fantasy genre, en ik ging helemaal los. En nu nog steeds!
  Dus, helaas kan ik niet meedoen met de winactie, haha, maar ik vond de vraag zo leuk… ;)
  Jet onlangs geplaatst…Tweedehands Vleugels – Vanessa GerritsMy Profile

 11. Wat een toffe actie, ik doe graag mee!

  Met lezen ben ik echt opgegroeid. Mijn ouders lazen mij als klein kind iedere avond voor. We hadden ook heel veel van die leuke boeken met 365 verhaaltjes voor het slapen gaan, die vond ik altijd helemaal geweldig. Toen ik ouder was en zelf leerde lezen nam mijn vader mij altijd mee naar de bibliotheek. Reuze spannend vond ik dat. We bleven er altijd heel lang en dan mocht ik ontzettend veel boeken uitzoeken.
  Ik vond als kind, en vind nu nog steeds, lezen een heerlijk manier om te even weg te dromen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. De wereld in mijn boek hoeft niet eens beter te zijn, maar mij gewoon mee te voeren en te betoveren. Dan vergeet ik de wereld om mij heen en dat was kind heerlijk, maar is nu nog fijner!
  Madelon onlangs geplaatst…Week 15 – Met welk bekend persoon zou jij vijftien minuten door willen brengen?My Profile

 12. Leuk! Heb me geabonneerd en meteen je vlog ook bekeken! Mijn liefde voor boeken is al heel vroeg ontstaan, waarschijnlijk vanaf het moment dat ik kon lezen. Vroeger las ik romana en ragebol en Floortje Bellefleur maar weet niet of ik dan ineens heel oud klink :/ anyways nu schrijf ik zelf ook, des te meer reden om nóg meer te lezen en dan kan ik zo’n leuk setje goed gebruiken!

 13. Wat een leuke actie! Mijn passie voor boeken is waarschijnlijk ontstaan toen ik zelf boekjes mocht halen bij de biebbus die bij ons in de wijk kwam. Mijn eerste boekjes waren van Dribbel, later Balletclub de Zwaantjes en Clowntje Anders, de drieling etc. Toen ik zelf beter kon lezen kwamen de eerste boeken van Paul van Loon (Griezelbus) en Eddy C. Bertin (Valentina Hellebel) uit, een beetje de eerste griezelboeken die ik las en vanaf toen was ik verslaafd. Ik kan me herinneren dat kinderboeken in A, B, en C ingedeeld waren naar leeftijd, maar dat ik er uiteindelijk helemaal doorheen was en bij de volwassenen mocht gaan kijken. En vanaf toen was het vooral Stephen King. Later is mijn smaak in boeken veel uitgebreider geworden, maar dit was zo’n beetje het begin. Mijn YT-account is Tamara TS en ik volg beide.

 14. Ohhh dit lijkt me echt een suuuperleuk pakket! Ik heb bij beide kanaaltjes op abonneren geklikt. Hoe mijn liefde voor lezen is begonnen… tja, deels met de paplepel ingegoten gekregen (mijn moeder en zus en oma lazen heel veel en wilden mij daar ook graag in betrekken, dus dat betekende dat ze me ook buiten school intensief leerden lezen wat ik superleuk vond) en deels was het iets wat ik altijd wel kon doen ondanks het ziek zijn: in het ziekenhuis kon ik me uren vermaken met een boek en ook als ik thuis zat was er altijd nog de fictieve wereld om naartoe te ontsnappen.
  Vivian onlangs geplaatst…5 vragen om je te helpen prioriteiten te stellenMy Profile

 15. Wat leeuheeuk! Ik heb me geabonneerd op beide kanalen :) Mijn liefde voor boeken is me eigenlijk met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft een heuse bibliotheek in zijn woonkamer (het is echt een nis met op maat gemaakte boekenkasten inclusief mooie houtsnijdversieringen en alles – seriously pretty) en ook mijn moeder leest graag (al heeft zij er niet echt tijd voor). Het begon dus al met avi-boekjes, met Het Rode Kippetje, met De mooiste vis van de zee etc. Samen met mijn moeder, zusje en broertje ging ik elke week naar de bibliotheek in ons dorp, totdat ik op een gegeven moment reikhalzend uitkeek naar een lading net uitgekomen boeken omdat ik alle boeken al eens gelezen had (klein dorp = kleine bieb). Ook op de basisschool had ik op een gegeven moment alle boeken die er stonden minimaal een keer gelezen. Met als favoriet Jehanne van Simone van der Vlugt. Prachtig boek! Anyhow, ik weet niet beter dan dat lezen en boeken een groot onderdeel van mijn leven zijn..
  Thyrze onlangs geplaatst…Duizend stukjes van jou (#1) – Claudia GrayMy Profile

 16. Boeken! ♥♥♥ Mijn liefde voor boeken is ontstaan omdat ten eerste mijn ouders en zus veel lazen, ten tweede omdat we naast de bibliotheek woonden. Wat was dat heerlijk zeg! Tot vorig jaar hoefde ik maar 100 meter te lopen naar de bieb. Helaas is hij nu gesloopt *huilen. Het gebouw dan, de bieb is nu ergens anders in het dorp. Ik zou graag dit leuke pakketje winnen :)
  Xx Chantal

 17. Ik doe mee! Ik heb je geabonneerd op YouTube en Blossom Books volgde ik al.

  Nou, mijn liefde voor boeken begon toen ik 9 jaar oud was.
  Ik deed het niet zo goed op school tot ik bijles kreeg een zustertje, genaamd zuster Helena, die ik vanwege mijn zus leerde kennen, want ze was een oud-leerling van haar. Het was dan ook dankzij die zustertje waardoor ik verliefd werd op boeken. Ze gaf me namelijk voor mijn negende verjaardag mijn eerste lievelingsboek: “De brief voor de koning” van Tonke Dragt. Ik verslond hem in 4 dagen en sindsdien wilde ik niets anders meer dan een ridder worden, maar ik begon ook steeds meer en meer te lezen in andere boeken en dat werd het begin van mijn verslaving voor boeken.

 18. Sorry, typ-fout. In de derde zin moet er nog een ‘van’ staan:
  Ik deed het niet zo goed op school tot ik bijles kreeg een van zustertje…

 19. Mijn liefde voor boeken begon toen ik een jaar of twee was, mijn vader las me altijd voor en dat vond ik altijd geweldig.. Zodra ik de kans kreeg begon ik zelf ook te lezen, en daar ben ik niet meer mee gestopt!!

 20. Mijn liefde voor boeken begon toen ik een jaar of twee was, mijn vader las me altijd voor en dat vond ik altijd geweldig.. Zodra ik de kans kreeg begon ik zelf ook te lezen, en daar ben ik niet meer mee gestopt!!
  Stiekem of niet, het was en is nog steeds mijn grote hobby!!

 21. Mijn liefde voor boeken is eigenlijk ontstaan vanaf het moment dat ik kon lezen, dus rond groep 3. Ik vond het vanaf het begin al leuk om verhaaltjes te kunnen lezen en ik vond het super cool dat je dan allemaal plaatjes in je hoofd vormde. Daarna ontdekte ik de bibliotheek, en toen die ontdekking gedaan was, was ik elke woensdag middag in de bieb te vinden om 10 nieuwe boeken te halen :). Het verzamelen van boeken ontstond bij mij ook al vroeg. Elke verjaardag kreeg ik van mijn oma een boek, en omdat ik rond de Kinderboekenweek jarig ben kreeg ik ook altijd het kinderboekenweek geschenk. Ook kreeg ik aan het begin van de zomervakantie altijd een boek, zodat ik de vakantie goed kon inluiden! Toen mijn moeder vertelde dat er ook boekenbonnen bestonden ging ik los. Verjaardag na verjaardag (en nu natuurlijk nog steeds) vroeg en vraag ik boekenbonnen of geld voor boeken. Eigenlijk vooral omdat de lieve mensen om mij heen mij coole boeken willen geven, maar ik die dan stiekem al heb gelezen. Mijn liefde voor boeken is dus nogal groot, want wat is er nou cooler dan ontsnappen in een hele andere wereld! :)

 22. Leuk!! Ik ben geabonneerd!

  Als kleine jongen verdwaalde ik in kelders, winkels of op pleinen. Waar R.L. Stine maar over schreef. Ieder boek dat ik las bezorgde me “Kippenvel” (get it?). Naarmate ik ouder werd ging ik andere boeken lezen. Ik las boeken die me net zo aangrepen als de Kippenvel-serie destijd.

  En nu, nu verdwaal ik op crime scenes, bejaardetehuizen, België en in de harten van de hoofdpersonen. Ik ontvlucht de werkelijkheid een beetje om andermans fanatasiewereld te betreden.

  X

 23. Wowowow, ik zag je imponerende tweet voorbij komen, dat vandaag de allerlaatste dag is om kans te maken op een overwinning. Nu is sportief verliezen op mijn buik geschreven, maar een uitdaging ga ik graag aan. Om antwoord te geven op je vraag om deze aanstaande victorie te proberen te bemachtigen, zal ik je vertellen, dat dat in het land van ooit was. Boeken verbijsteren je woordenbrei en nog voordat ik dat door had, waande ik me in het lekker ruikende boekenhandeltje in de scheefste straat van de stad. Ik zat daar in een grote Klokhuisstoel het allemaal dik voor mekaar te hebben, en daarmee wijk ik een beetje af van je vraag, omdat ik de precieze aanleiding niet meer weet. Hoop dat liefde voor taal ook oké is? Liefs!

 24. Hee ik zag je berichtje op Facebook voorbij komen dat vandaag de laatste dag is dat je mee kan doen aan deze actie, super leuk! Ik wist helemaal niet dat je ook een Youtubekanaal had, dus daar heb ik me snel op geabboneerd (op de ander ook trouwens!). Ik deed als 8-jarige Janna mee aan een lokale schrijfwedstrijd en won een boekenpakket, mét een ontmoeting met de schrijver. En hé, de boekenliefde was geboren. Hoewel ik stiekem denk dat ik voor die tijd ook al boeken verslond.

  Liefs, Janna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge