WIN: ‘Back to school’ Stationerypakketje

Als je in regio Noord woont en op de middelbare school zit, is vandaag je eerste schooldag. Als je in een andere regio woont of al studeert, heb je nog even geluk, maar die eerste schoolweken zijn hoe dan ook onvermijdelijk. Dus heb je iets nodig om je op te vrolijken! Om ervoor te zorgen dat je zin krijgt om notities te maken en zo. Gelukkig is daar stationery – mijn grote liefde. Ik ging laatst wat spullen bij de HEMA en de Action kopen en ik besloot om ook wat mee te nemen voor een winactie. Gewoon, omdat ik daar zin in had. Het is geen groot pakketje, maar je wordt er wel heel vrolijk van. Of nou ja, ik in ieder geval. Lees snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken!

Deze dingen zitten in het pakketje:

 • Een notitieboekje met de supercliché maar toch wel heel fijne opdruk Be yourself, everyone else is already taken
 • Stempels! Want er is weinig leuker dan je hele agenda onderstempelen, toch?
 • En als je je agenda dan toch al aan het versieren bent, heb je natuurlijk ook washitape nodig. Deze 3 rolletjes vind ik heel leuk!
 • En stickers. Ik houd van stickers. Het is een hele rol, dus je kunt er wel even mee doen, haha (of gewoon in één keer je hele agenda onderplakken, mag ook).
 • En tot slot een plek om al je huiswerk op te schrijven: een to do-memoblok. Met een vogeltje, want ja.

Ik heb er dus geen kaftpapier/schoolagenda o.i.d. bij gedaan, zodat je ook nog mee zou kunnen doen als je al bent afgestudeerd. Want stationery is voor iedereen. :)

Wat moet je doen om kans te maken?
Niet zo heel veel! Je moet in ieder geval Muy Maaike volgen op Bloglovin’ én een reactie achterlaten met 1. je Bloglovin’-naam en 2. een leuk verhaaltje of zo. Waar jij blij van wordt op je eerste school- of werkdag bijvoorbeeld. Ja, daar ben ik wel heel benieuwd naar! Maar je mag ook iets anders vertellen. Waarom je zo van notitieboekjes houdt? Zoiets. Verzin iets leuks, haha. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

(Verder zou ik natuurlijk heel lief vinden als je Muy Maaike zou liken op Facebook of dit zou delen op social media o.i.d, maar dat hoeft allemaal niet.)

Je kunt meedoen t/m 30 augustus. Daarna kies ik zo snel mogelijk een winnaar uit (zorg dus ook voor een geldig mailadres bij je reactie!).

win stationery to do stempels

win stationery to do memoblok

win stationery washitape

win stationery stickers

win stationery notitieboekje

 

27 thoughts on “WIN: ‘Back to school’ Stationerypakketje

 1. Waar ik blij van wordt op de eerste dag is een outfit die volledig in mijn eigen stijl is. Zodat mensen niet na een maand verbaasd zijn over mijn soms opvallende kledingstijl. Ik zou wel heel graag meedoen met de wedstrijd.

 2. Ik wil helemaal niet denken aan de eerste dag van het nieuwe schooljaar…Ik denk altijd dat ik het helemaal anders ga doen. Meer gestructureerd, meer to-do-lijstjes….maar daar komt meestal niets van. Ik doe graag mee aan je winactie.

 3. Hoi hoi! Ik doe graag mee. Ik dacht dus dat ik je al een heel lang volgde op Bloglovin’. Niet dus!! Maar nu wel, volgens mij heet ik Dagdromend of Laura (er staat Laura maar er moeten zo veel Laura’s zijn). Ik las trouwens wel al je blogs hoor, blijkbaar klikte ik gewoon altijd op je twitter dingen.

  Ik ben zo’n nerd die echt super veel houdt van school, dus op de eerste schooldag ben ik vooral blij dat ik ein-de-lijk weer mag beginnen. Die vakanties op de uni duren echt een eeuwigheid.

  X

 4. Superlieve en leuke winactie! Het leukste aan de eerste schooldag is dat ik nu op een compleet nieuwe school zit, waar ik wel wat mensen ken. En dan bij de eerste schooldag zie je wel wat mensen van vorig jaar en dan ga je zo bij hun staan, en dan staat eigenlijk iedereen die mee van de oude school is gegaan naar de nieuwe school daar op het speelplein staan, allemaal heel kort bij elkaar en als dan de bel gaat weet niemand echt waar je naartoe moet en kijken de oudere jaars je zo heel raar aan, haha! Eerlijk? Ja ik heb wel zin in school :)

  https://www.bloglovin.com/people/logophile-14274239
  Logophile onlangs geplaatst…Monday Moodboard #2My Profile

 5. Die eerste werkdag/ schooldag valt altijd weer tegen. Maar leuke nieuwe spulletjes zorgen er toch altijd weer voor dat ik zin heb om weer te beginnen!

  Ik kende je blog nog niet maar ik heb het via een andere Blogger ontdekt en volg je nu opbloglovin. Je vind me daar met m’n emailadres. Ik heb je ook geliked op Facebook.

 6. Ik had je in mijn favorieten blogs lijstje staan maar volgde je nog niet op bloglovin, meteen even gedaan natuurlijk! Ik wordt altijd ontzettend blij van nieuwe stationary en een nieuw schooljaar. Het gevoel dat je weer met een schoon/nieuw jaar/notieboekje begint vind ik heerlijk! Eigenlijk voelt een nieuw notitieboekje een beetje zoals een nieuw schooljaar :) het pakketje is ontzettend leuk!
  Tiffany onlangs geplaatst…Happy journal: winactie & bakkenMy Profile

 7. Ik ga allang niet meer naar school, maar dan kan me niets schelen. Van zo’n pakketje wordt toch iedereen blij?! Hoe gezellig om gewoon op mijn werk te gebruiken of op mijn post mee te versieren?! Op bloglovin volg ik je onder mijn naam daniellelakeman en ik heb ook je pagina op Facebook geliked, dat deed ik dus niet niet… oepssss!
  Danielle onlangs geplaatst…Happy 10 year blogging anniversary to me!My Profile

 8. Ik doe heel erg graag mee! :) Wat een super leuk pakketje! Omdat ik niet naar school ga of werk kan ik niets schrijven over mijn eerste werk/schooldag. Ik kan gelukkig wel schrijven in notitieboekjes. Dat vind ik heel erg fijn. Ik schrijf graag om mijn hoofd een beetje leger te maken, omdat ‘ie anders nog overvoller raakt. Schrijven is voor mij soms echt iets wat me op de been kan houden. En dat doe ik graag in notitieboekjes, hihi. :)
  Liefs!
  Oh ja, en mijn Bloglovin’ naam is dansenindestormblog, denk ik! Maar ik weet het niet zeker, ik kan op dit moment niet in Bloglovin’ in op de een of andere manier. :(
  Kim onlangs geplaatst…Compliment of kritiek?My Profile

 9. Ik doe mee voor dochterlief die over een week of 2 aan haar Hbo-opleiding gaat beginnen.
  Ze vindt het reuze spannend en nieuwe schoolspulletjes komen vast goed van pas, stempels en stickers daar is ze dol op! Dus ik hoop haar te mogen verrassen.

  Ik volg je op Bloglovin ( http://bloglovin.com/grete22) en volg je ook op twitter (@GreteKarina). OP FB heb ik je nu ook gevonden.

  Groeten, Grete Karina

 10. wat een superleuke winactie ♥ mijn bloglovin naam is Jouvence. Ik heb nu nog twee weken vakantie en daarna begint mijn eerste werkdag weer. Wat ik zo fijn vind aan mijn werk is het contact met patiënten, maar stiekem is het ook wel weer gezellig om al mijn collega’s te zien en bij te praten & het ‘vaste ritme’ aan mijn dag vind ik ook erg fijn. Notitieboekjes komen altijd handig van pas, ik sleep ze werkelijk waar overal mee naartoe (om spontane, goede ideeën neer te pennen); mee naar bed, in mijn tas, onderweg in de auto, naar een verjaardag.. in oktober ga ik met een busreis (24 uur) naar Spanje, deze superleuke stationery komt dan goed van pas, kan ik de tijd doden met fröbelen met deze leuke goodies.!

  ♥ xx liefs
  jouvence onlangs geplaatst…max&more nude look oogschaduw (+ ooglook)My Profile

 11. Hallo!
  Ik volg je al een tijdje op Twitter en favorite vaak je tweets om ze later te lezen maar volgde je nog niet op Bloglovin’, nu wel! Mijn naam is Anne van Egmond – Leukheid.

  Ik ga maandag beginnen met mijn eerste grote mensen baan! 4 dagen werken op een hele leuke school, waar ik heel veel zin in heb! Notitieblokjes/memo-blokjes zijn altijd handig als ik snel iets op moet schrijven! Stickers en stempels zijn ook onwijs leuk en handig! Een sticker of stempel in een schriftje is natuurlijk heel erg leuk, maar ik zou er ook een aantal in mijn eigen agenda plakken/stempelen!
  Anne onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelfMy Profile

 12. Wat een leuke winactie! Mijn bloglovin naam is volgens mij gewoon Jonne (en anders liefsJonne (waar kun je dat zien)). En eigenlijk heb ik nog echt helemaal geen zin om naar school te gaan. Ik moet vrijdag mijn boeken ophalen dus moet ik een uur heen en een uur terug fietsen naar school voor 5 min boeken halen, en dit moet ik dinsdag nog een keer doen, voor alleen mijn rooster. Woensdag is dan mijn aller eerste echte schooldag. Met mijn nieuwe klas. Want dit jaar zijn alle klassen omgegooid, dat vind ik echt best wel jammer want ik had een hele leuke klas. Maar omdat ik nu naar de vierde ga gaan we sowieso met klusters werken dus eigenlijk zie je je “klas”niet eens zo heel veel alleen met standaard vakken. Maar ik heb eindelijk een fijne fiets, en ik heb al wat leuke school spulletjes gekocht :) Mijn doel voor dit jaar is om ook echt georganiseerd te blijven want dat geef ik altijd rond de herfstvakantie al weer op, oeps. En dan hopelijk volgend jaar de vijfde!
  liefs. Jonne

 13. Ik zit niet meer op school, maar ik vind het wel ontzettend leuk om to-do lijstjes te maken. Op mijn werk gebruik ik ze eigenlijk niet, maar privé wel. Ik kan er ontzettend blij van worden om ze lekker op te vrolijken met allerlei leuke stickers, stempeltjes etc. Ik maak to-do lijstjes voor de boodschappen, mijn blog, series die ik wil kijken, een wishlist met wat ik nog wil kopen en ga zo maar door!
  Simone onlangs geplaatst…Eilandhoppen in Griekenland + gratis Travel E-Book van WestwingMy Profile

 14. Zo leuk en schattig!!! Ik volgde je al op bloglovin, en nu ook op instagram :-) (beide liesvan88)

  Ik ben absoluut dol op leuke post, en dan vooral mensen post sturen! Ik ben er ook van overtuigd dat post mensen vrolijk maakt (en dan niet zo`n standaard AKO kaart met 3 woorden en de afzender, maar echt post waar je je best op gedaan hebt, snail mail zo je wilt). Dit pakketje is natuurlijk heerlijk om daarbij te gebruiken!

 15. Superleuke winactie! Mijn Bloglovin’naam is gewoon Kimberly :)
  Ik heb nu nog bijna 5 weken vakantie, de universiteit in België begint pas op 21 september, maar toch heb ik ook wel al heel veel zin om terug naar school te gaan! Ik kan dan eindelijk starten aan mijn 2de jaar geneeskunde, een richting die me op het lijf geschreven is! Maar natuurlijk ga ik wel nog even genieten van die laatste weken vakantie ;) en ondertussen alvast wat leuke schoolspulletjes verzamelen, en misschien wel dit pakketje :)

 16. Ohh, wat een leuke spulletjes! Ik volg je al heel lang, maar toch mijn Bloglovin-naam: *pompompom* Sylvia Kuijsten ;) Ik ga in september mijn laatste maanden van mijn universiteitsjaren in, zo vreemd! Ik heb zin om aan iets nieuws te beginnen na mijn afstuderen, maar het is tegelijk ook best eng om dat vertrouwde leventje vaarwel te zeggen..
  Sylvia onlangs geplaatst…Fietsen moet je leren (+ win een fijne tweewieler!)My Profile

 17. ik doe mee!
  het leukste bij mijn school (vavo) is dat er allemaal nieuwe mensen op komen elk jaar. Dit komt omdat het voornamelijk eindexamenklassen zijn. Het lijkt me heel leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen!

 18. Wat een schattig setje. Ik word echt heel blij van nieuwe notitieboekjes en schoolspullen. Dat had ik al toen ik nog op school zat. Elke zomervakantie weer op zoek naar leuke schoolspullen. Nu ben ik ook regelmatig te vinden in de hema, omdat ik het zo leuk en fijn vind om nieuwe kantoorspullen te kopen ideaal ook voor een cursus die ik wil volgen. Weet je wat mij altijd erg blij maakte tijdens een eerste schooldag dat je leuke mensen om je heen hebt die je accepteren zoals je bent en je lekker jezelf kunt zijn. Dat heb ik op mijn werk ook en daar word ik onwijs blij van. Hoop dat iedereen zich zo mag voelen op zijn of haar eerste schooldag.
  Ik volg je op facebook en bloglovin onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes ,

  Cheyenne

 19. Ik volg je pas sinds net, maar ik hoop dat ik toch mee mag doen met de winactie hihi! En wat een leuk pakketje:)
  Het leukste van terug naar school gaan vind ik het van te voren uitzoeken van schoolspullen, dus dit pakketje is altijd welkom. Op school vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dit jaar ga ik naar het tweede jaar van mijn opleiding in een hele nieuwe klas. Dus een hele nieuwe start!
  Ik heb geen idee wat mijn bloglovin naam is, maar dit is de link van mijn profiel: https://www.bloglovin.com/people/ilse53-14636031.
  Dikke kuss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge