Slagerij

Slagerij Ter Weele

Zoek je een slagerij waar kwaliteit écht telt? Dan ben je bij Slagerij Ter Weele aan het juiste adres. Dagvers vlees en een sublieme bediening zorgen ervoor dat je hier als klant graag terug keert. Men slacht en verwerkt het vlees hier zelf. Dit betekent dat je dus rechtstreeks van de leverancier koopt en er geen derden aan te pas komen.

Wat vooral in het oog springt is ook de unieke klantvriendelijkheid wanneer je één van de winkels bezoekt. Je wordt er steeds met de glimlach onthaald door een gemotiveerd team dat klaar staat om je te helpen.

Ook de feestmenu’s en barbecue schotels en bereidingen zijn overheerlijk. Ideaal om ook van jouw feest een onvergetelijk festijn te maken. Bijhorende gerechten zoals salades, aardappelbereidingen, sauzen en zoveel meer, je vindt het hier allemaal.

De wildliefhebbers komen hier zeker ook aan hun trekken. Slagerij Ter Weele is gespecialiseerd in het “echt Veluws Wild”. Herten, zwijnen, reeën,… afkomstig uit de natuur die een super lekkere smaak garanderen.

Er zijn twee ambachtelijke slagerijen, eentje in Emst en in Oene. Ook horecazaken en cateraars komen hier veelvuldig hun producten halen. De zaak is namelijk een vaste waarde in de streek maar ook ver daarbuiten. Wanneer je aanhaalt dat je een feest geeft of je gasten uitnodigt en hen vertelt dat het vlees van Slagerij Ter Weele komt, dan is iedereen meteen blij want ze weten dat het eten écht tóp zal zijn. Benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op de site. Je zult versteld staan van het ruim assortiment. Want het blijft niet enkel bij de klassiekers. Ook barbecue materiaal, salades, diverse lekkernijen, kalfsflees, lam, kip, wild, worst- en vleeswaren en zelfs vlees voor je hond of kat kun je hier vinden.

Ga je binnenkort op vakantie en wil je toch je favoriet vlees meenemen? Dan kan perfect met het vakantievlees in blik. De vlees- en maaltijdcomponenten zijn ingeblikt en zonder koeling houdbaar. Zo heb je dus altijd eten bij, ook als je bijvoorbeeld gaat kamperen of naar een land gaat waar je niet zeker weet of vers vlees ook echt vers zal zijn.

In de shop zijn er ook een aantal unieke biersoorten beschikbaar. De fijnproevers en bierliefhebbers komen dus zonder meer steeds aan hun trekken. De medewerkers van de slagerij zullen je graag advies geven over welke soort bij welk gerecht past.

Ook tijdens de feestdagen wordt er steeds een zeer ruim aanbod voorzien om je feest nog gezelliger te maken. Bestel zeker tijdig je favoriete gerechten en verwen vrienden en familie. Je hoeft geen keukenprins- of prinses te zijn om toch een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden want voor de klanten die zelf niet zo’n fan zijn van uren achter de kookpotten te staan, zijn er ook heel wat bereide gerechten voorzien. Enkel opwarmen dus en klaar is kees! Super handig ook voor wie vaak weinig tijd heeft om zelf te koken maar toch houdt van een dagelijkse, warme maaltijd.

Heb je een feest of evenement en wil je graag een foodtruck? Ook die kun je huren bij Slagerij Ter Weele. Je zorgt zelf voor de medewerkers in de truck of alles kan voorzien worden op aanvraag, afhankelijk van het concept dat je wenst. Daarnaast kun je barbecue’s, wokpannen, gasflessen, bestek, borden en alles wat je nodig hebt ook huren. Ideaal dus want zo hoef je niet naar oneindig veel verschillende leveranciers te hollen om je party voor te bereiden.

Ontdek hoe kwaliteit écht smaakt en wat een sublieme service is en kom langs bij de beste slagerij die er in de streek te vinden is.