Leggings

Review Neiro Seamless Leggings

Eém van de nieuwere producten op de website van gorillawear is de nieuwe “Neiro Three Piece Seamless Set.” Het is een legging ontworpen door Gorilla Wear en valt onder de categorie “Tights & Leggings.” In deze review ga ik in op de Neiro Seamless legging.

Over Gorilla Wear

Het merk zelf staat bekend als een wereldwijde bodybuilding en fitness levensstijl merk. Gorilla Wear is in 1982 in het leven geroepen in de Verenigde Staten. Sinds die tijd hebben ze continu work-out en lifestyle kleding en accessoires voor de gemotiveerde sporters verkocht. Ze zijn dan ook gemotiveerd om sportkleding en accessoires te ontwikkelen waar iedere sporter blij mee is. Of je nou een beginnende sporter of gevorderde sporter bent; iedereen kan bij Gorilla Wear terecht. Op dit moment hebben ze twee warenhuizen waar ze hun producten vanuit distribueren. Deze warenhuizen zijn gelegen in de Verenigde Staten en Nederland. Ze laten weten dat ze wel grootse plannen hebben om uit te breiden, dus we gaan er vanuit dat we steeds meer van ze gaan horen. Ook werken ze met diverse atleten vanuit de hele wereld. Zo hebben ze

  • William Bonac,
  • Brandon Curry,
  • Lewis Harrison,
  • Kevin Osazee.

Deze atleten hebben een hoge vraag naar goede kwaliteit in sportkleding en garanderen daarom ook de beste kwaliteit in Gorilla Wear. Na een kijkje op hun social media zie je dit er ook inderdaad vanaf stralen!

Specificaties Neiro Seamless Legging

De legging is voor de prijs van 49,90 euro te verkrijgen op gorilla wear. Hij is te koop in drie kleuren; legergroen, zwart en paars. De maten die je kunt bestellen zijn “XS/S”, “S/M” en “M/L”. De maat kun je bepalen aan de hand van het gegeven maattabel; super handig!

Review Neiro Seamless Leggings

Als we deze sportlegging onder de loep nemen, komen we eerst een aantal beloftes tegen. Als eerste beweert het merk dat de legging seamless is, dit betekent dat je geen rare randjes of dingen door de legging heen zult zien. Dit is zeker ook zo, je kan zien op de video dat je geen ondergoed door de legging heen ziet en dat het als een mooi glad geheel lijkt: seamless dus!
Ook geven ze aan dat de legging high waisted is. Heerlijk voor de vrouwen die hun buik graag wat minder willen laten opvallen. Het is een sterke legging waardoor je ook geen rare lijnen van eventuele contouren van het lichaam zult zien (niet dat dit moet, maar voor veel vrouwen is dit wel een must). Hierdoor ervaar je ook geen irritatie tijdens je sportsessie. Ook is de legging squat-proof, wat inhoud dat je geen onderbroek of string door de legging heen ziet schijnen als je door de knieën gaat. Het is dan ook sterk én stretchy materiaal waardoor je heerlijk zelfverzekerd kunt gaan sporten.
Hiernaast zit er bij de taille een geribde tailleband waardoor je taille prachtig geaccentueerd wordt. Ook houdt de tailleband de broek goed op zijn plek waardoor je geen ongemakkelijke verschuivingen hebt tijdens het sporten.
Daarnaast is de legging gemaakt van 90 procent nylon en 10 procent spandex. Dit zijn mooie verhoudingen waardoor de kwaliteit hoog zal zijn en de legging nogsteeds stretchy is door de spandex.
Al met al, klinkt deze legging als een heerlijke legging om in de sporten. Naast dat de kwaliteit hoog is, ziet hij er ook nog eens prachtig uit. Simpel maar elegant, iets waar de meeste sporters naar op zoek zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.