De leukste hotspots in Nijmegen (eten en winkelen)

Hotspots in Nijmegen

‘Waarom zou het voor jou niet erg zijn om lang te reizen en voor mij wel?’ vroeg ik met opgetrokken wenkbrauw. Mama en ik probeerden te kiezen welke stad we een dagje wilden bezoeken in mijn vakantie – telefonisch overigens, dus dat van die wenkbrauw zag ze niet. ‘Omdat ik de moeder ben,’ antwoordde ze. Dat vond ik natuurlijk een onzinargument, en dus werd het Nijmegen. Ik ben al meerdere keren in Nijmegen geweest, maar dat was in de tijd dat ik nog geen hotspots opzocht en niet wist hoe snel ik de H&M in moest duiken. Toen ik me er dit keer wel in ging verdiepen, kwam ik erachter dat er vet veel schattige en hippe winkels en restaurantjes met vegan opties zijn. We hadden een superleuke dag en ik heb een hele lijst (en een filmpje) met hotspots voor jullie!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier als je je wilt abonneren op mijn kanaal

Hieronder ook nog even de adressen! Met name Tati, MUNT saladebar, Make my day en 512 zijn échte aanraders. Wat straten betreft moet je in de Stikke Hezelstraat en Lange Hezelstraat zijn, en ook in de Houtstraat en de Van Welderenstraat zitten erg leuke dingen. :)

Restaurants
Tati
Koolemans Beynenstraat 80

Crudo
Burchtstraat 126

MUNT saladebar
In de Betouwstraat 28

Winkeltjes
Make my day
Stikke Hezelstraat 65

512
Van Broeckhuysenstraat 20

Subba
Lange Hezelstraat 70

Stippels
Stikke Hezelstraat 28

Kom jij wel eens in Nijmegen?

Liefs1

 

 

 

 

9 thoughts on “De leukste hotspots in Nijmegen (eten en winkelen)

  1. Die moet ik misschien alvast even bewaren. Eind april zouden we misschien een citytrip in Nederland willen doen. Alleen zijn we nu dus nog in de ‘Waar gaan we naartoe?’-fase. ;) Dat je er ineens een aantal leuke adresjes bovenop krijgt is dus uiterst handig.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Zilveren zicht – Anne BishopMy Profile

  2. NIJMEGEN <3. Ik ben dol op die stad!Tegenwoordig openen er elke week wel nieuwe tentjes. Een wijnbar, een ontbijtcafé, je moet definitely nog eens terug, er is zo veeeel!

  3. Ah, wat een ONWIJS LEUKE hotspots noem je in het filmpje Maaike, ik wil het liefst nu meteen naar Nijmegen! :D Echt toffe plekjes, en de video zelf is ook heel leuk en gezellig geworden. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge