25 dingen die je nog niet over mij wist

Ik probeer mijn blog vrij persoonlijk te maken, dus ik denk dat jullie al aardig wat van mij weten. Toch zijn er altijd feitjes die niet zomaar in je op te komen om te delen, maar die misschien wel grappig zijn om te weten. Een halfjaar geleden maakte ik daarom al een artikel met 25 random facts about me en vandaag doe ik dat weer! Klaar voor 25 nieuwe feitjes?

25 random facts about me

1. Ik kan niet normaal op een bank zitten. Op een stoel zit ik nog wel redelijk recht, maar zodra ik op een bank zit zak ik altijd enorm onderuit. Overblijfsel van toen we vroeger op de bank op ons hoofd gingen staan, waarschijnlijk. Maar hé, waarom zitten als je ook kunt liggen? (team lui)

2. Ik heb een vrij grote verzameling kookboeken, maar ik doe er helemaal niets mee. Nooit, eigenlijk. Best wel zonde, want het zijn best mooie boeken.

3. Ik kook nooit met zout. Andere mensen zullen mijn eten misschien flauw vinden, maar ik ben het gewoon niet gewend en ik mis het dus ook niet.

4. Ik ben allergisch voor paarden en hooi.

5. Ik heb een hekel aan kleren kopen. En ja, ik ben echt een meisje.

6. Over kleren gesproken… Ik draag alleen maar high-waisted broeken. Of gewoon met een normale waist, maar geen low-waisted in ieder geval.

7. Als je mij vraagt om iets te tekenen, teken ik altijd een roos. Mijn schriften van de middelbare school staan daar dan ook vol mee. En toen we voor Dare to wreck moesten borduren…. juist, ik maakte een roos. Geen idee waar die obsessie vandaan komt!

8. Ik raak heel snel geobsedeerd door de films. Dan ben ik dagen bezig met de soundtracks luisteren, interviews met de hoofdrolspelers bekijken en als het om één persoon gaat, kijk ik ook alle andere films waar diegene in meespeelt. Echt heel ernstig.

9. Ik vind het fijn om alleen naar de bioscoop te gaan. En het zou nog fijner zijn als je dan niet door iedereen raar aangekeken zou worden.

10. Dribbel (dat schattige kleine tekenfilmhondje, weet je wel) was en is mijn grote held. We hebben er nog steeds DVD’s van en af en toe start ik ineens met het zingen van een liedje dat daarbij hoort.

11. Verder kijk ik eigen nauwelijks tv of series. WIDM, BZV, Glee en PLL en dat was het. Aan dat gemiddelde van 200 minuten per dag kom ik dus láng niet.

12. Ik vind verslagen typen voor school eigenlijk best rustgevend, dat voelt zo lekker geordend of zo. Ben ik dan vreemd? (Er zijn trouwens wel uitzonderingen.)

13. Eén van die uitzonderingen is wanneer ik het verslag samen met klasgenoten moet maken. Ik heb namelijk een hekel aan samenwerken. (Ja, ik ben stiekem gewoon heel asociaal.)

14. Ik heb een zwak voor rock-‘n-roll-muziek uit de jaren ’50 en ’60.

15. Ik doe normaal alles op het laatste moment. Dat ik voor de tentamenweek drie weken van tevoren ben begonnen met leren is echt een regelrecht wonder.

16. Ik praat echt veel te snel en onverstaanbaar.

17. Zowel mijn ochtend- als avondritueel duren echt veel te lang. Al is het maar omdat ik ’s avonds in 3 soort-van-dagboeken schrijf. (Ja, verklaar me maar voor gek.)

18. Daarentegen ben ik met haar- en huidverzorging dan weer totaal niet bezig. Het enige wat bij mijn ‘haarverzorging’ komt kijken is een borstel en om mijn make-up eraf te halen plens ik gewoon water in mijn gezicht.

19. Ik gebruik nooit boekenleggers, ik onthoud altijd gewoon op welke pagina ik ben.

20. Ik lees tegenwoordig dan ook nooit meer meerdere boeken tegelijk (dan onthoud ik de pagina’s dus niet meer, haha). Vroeger wel heel veel!

21. Mijn ogen hebben echt een heel vage kleur. Soms zijn ze echt heel blauw, soms meer groengrijs. En volgens mij zijn ze ook heel verschillend of zo.

22. Mijn avondeten is tegenwoordig niet meer elke dag verschillend, maar qua zoetigheid vind ik het nog steeds niet leuk om iets meerdere keren te maken. Ik verzin liever iets nieuws!

23. Ik ben echt heel bang dat ik ooit een dier aanrijd. Ik ontwijk duiven altijd met een grote boog, zelfs als dat betekent dat ik dan bijna tegen een persoon aan bots.

24. Ik ben enigszins verslaafd aan kauwgom.

25. Als ik wegga, controleer ik altijd meerdere keren of ik niets laat liggen. En of de deur wel op slot is. En zo.

Welke feitjes wist jij al van mij? Herken je ook dingen van jezelf?


We know what we are, but know not
what we may be – William Shakespeare

9 thoughts on “25 dingen die je nog niet over mij wist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge