Maandoverzicht juni: Artikelen op andere sites

Omdat het alweer juli is, hierbij het maandoverzicht van juni! (logica ten top) Ik ga niet uitwijden over hoe snel het allemaal gaat, want dat heb ik al genoeg gedaan. Meteen door naar het overzicht dus! Ook deze maand zet ik  de artikelen die ik op een andere plek dan mijn blog schreef op een rijtje. In juni waren dat alleen drie artikelen voor chicklit.nl, maar wel heel leuke! Waaronder namelijk ook één receptvideo van een superlekker recept. Benieuwd? Je weet de ‘Lees meer’-knop te vinden!

Boekpresentatie Verslingerd: Met Lisette Jonkman op segways over de campus!
Speciaal voor de presentatie van Lisette Jonkman’s nieuwe boek Verslingerd reisden tientallen mensen afgelopen zaterdag af naar het verre Enschede. De presentatie vond plaats in De Vestingbar – een locatie die lezers van Verkikkerd vast wel bekend in de oren klinkt. Chicklit.nl was er natuurlijk bij en scheurde vrolijk mee op een segway-tour over de campus van de Universiteit Twente!
Aangekomen bij De Vestingbar (op de campus van de Universiteit Twente, dé plek waar zowel Verkikkerd als Verslingerd zich afspelen), stonden de segways al klaar. En ja, dat zijn die dingen die eruit zien als een motorische variant op de step zonder achterwiel – volgens Lisette zelf hét ultieme nerdvervoermiddel. Niemand van de groep had er ooit op gereden, dus een lesje was wel nodig. Een kwartiertje later raceten we allemaal met gemak weg op onze segways.

Lees hier de rest van het verslag

Videorecensie: De kunst van het bakken
In deze videorecensie test Chicklit.nl het kookboek De kunst van het bakken van Delia Smith. Maaike waagde zich aan het maken van Sinaasappelcurd-vlindercakejes:

(Oké, het lukt me niet om het filmpje hier te uploaden, dus klik hier om het filmpje te bekijken!)

Recensie: The Voice
Sasha, Rose, Jodie en Nell zijn beste vriendinnen. Soms gedragen ze zich volwassen en soms… niet helemaal. Je verwacht immers toch niet dat het zangfilmpje dat je opneemt in pyjama en/of glitteroutfit uit de verkleedkist over niet al te lange tijd aan de hele wereld tentoongesteld zal worden? Maar als Sasha’s iPhone wordt gestolen gebeurt het toch: niet veel later heeft een Anonieme Uploader hun filmpje ingezonden voor Killer Act, de muziekwedstrijd van het enorme sociale medium Interface. Hun stemmenaantal groeit en groeit en dan mogen ze zelfs door naar de finale. Onder één voorwaarde: de iets forsere vriendin Rose moet de meidengroep verlaten. Maar als de wereld dat meekrijgt, breekt de hel los. Binnen mum van tijd hebben de drie anderen al honderdduizenden haters op hun speciale ‘haatpagina’. Iedereen steunt Rose, die aan een eigen muziekcarrière begint en niet meer met Sasha, Jodie en Nell praat. Komt de vriendschap ooit nog goed?

Lees hier de rest van de recensie

 

Revision is one of the exquisite pleasures of writing – Bernard Malamud
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge