Dare to wreck #8: Tongschilderen en ladderpanty’s

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik op pad ging voor de eerste opdrachten van Dare to wreck, maar toch zijn we inmiddels alweer bij deel 8 aanbeland! Net zoals elke vrijdag in een oneven week hebben Audrey, Marlot en ik weer drie willekeurige opdrachten van onze Wreck this journals uitgevoerd. Deze keer maakte ik een Mondriaan-schilderij met mijn tong, gebruikte ik het dagboek als teddybeer en kraste ik erop los!

IMG_3897

 

Opdracht #1: Tongschilderen (eet kleurige snoepjes en lik over de bladzijde)

JA_IMG_5029

JA_IMG_5034

JA_IMG_5039

Ik was echt blij dat ik deze opdracht prikte, hij leek me echt zo leuk! Het enige probleem is dat ik echt nooit snoep eet, het was echt al eeuwen geleden dat ik tussen de snoepschappen had gezocht. Geef mij maar chocolade en gebak! Dus waar je een gekleurde tong van krijgt? Géén idee.
Gelukkig wilde Marlot graag even voor snoepexpert spelen en zij raadde me de M&M’s aan. Nadat ik ze gesorteerd had (is het altijd zo dat de groene oververtegenwoordigd zijn?), was het tijd op mijn tong te kleuren. Het bleek al snel dat de gele en oranje varianten niet zoveel effect hadden, maar de rode, groene, bruine en vooral de blauwe leenden zich perfect voor deze opdracht! Ik kan je trouwens vertellen dat een boek likken een eh, aparte ervaring is. Erin schrijven, daar ben ik inmiddels aan gewend geraakt. Erin scheuren, oké. Maar eraan likken, dat is gewoon vreemd (maar wel verrassend leuk). Ik heb er trouwens ook foto’s van, maar dat zal ik jullie niet aandoen, haha. Ik besloot om een paar vakjes te likken: Mondriaan 2.0!
Een halve zak M&M’s later was ik enigszins misselijk en had ik spierpijn in mijn tong (ik wist niet eens dat dat kon) – maar hé, dat was het waard. Want geloof me: dit is later geld waard. ;)

 

Opdracht #2: Slaap met het dagboek

JA_IMG_5047

JA_IMG_5083

Sorry jongens, meer dan 2 bladzijden kan ik echt niet volschrijven over het slapen met mijn dagboek, haha. Lees de foto dus maar gewoon! (als je mijn handschrift kunt ontcijferen tenminste…)

 

Opdracht #3: Kras met een scherp voorwerp

JA_IMG_5069

JA_IMG_5058

JA_IMG_5066

Woeh, actiefoto! Maar even serieus, hebben ze deze pagina extra dik gemaakt of zo? Ik had me er heel erg op verheugd om die hele pagina aan flarden te kunnen krassen met het scherpste mes dat ik kon vinden, maar in plaats daarvan veranderde hij alleen van maagdelijk zwart naar een panty met kleine laddertjes. Voelt overigens wel heel grappig onder je vingertoppen en het was best leuk om te doen hoor, maar alsnog: béétje teleurstellend dit.

Als je benieuwd bent hoe Marlot en Audrey deze opdrachten hebben uitgevoerd, bekijk vandaag dan ook hun blogs!

Heb jij weleens met een boek geslapen?

 

Bekijk hier eerdere opdrachten:
Dare to wreck #7: mishandelingen en een hartritmestoornis
Dare to wreck #6: herfsttaferelen, dromenvangers en vierletterwoordengekte
Dare to wreck #5: Schapen en slingers
Dare to wreck #4: Papier eten, nagellakconfetti en What’s in my bag
Dare to wreck #3: Papiergolf en tekenen met glitterlijm
Dare to wreck #2: Schoolfoto’s met snorren, gefeliciflapstaart en mega melig
Dare to wreck #1: Kindertekeningen en schrijven met aardappel

 

The chief enemy of creativity
is 
good sense – Pablo Picasso

7 thoughts on “Dare to wreck #8: Tongschilderen en ladderpanty’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge