Spam je blogpost!

spam-je-blog

Februari was mijn blogmaand: op 3 dagen na kwam er elke dag een artikel online en dat is dus veel meer dan in andere maanden. Omdat ik jullie zoveel leesvoer bezorgde, lijkt het me wel zo eerlijk dat jullie vandaag ook even mogen spammen. Je kunt door middel van CommentLuv altijd al je sporen onder mijn blogposts achterlaten, maar deze keer mogen jullie reacties echt pure ongegeneerde zelfpromotie zijn!

Ik doe het een klein beetje anders dan anders: in plaats van een ‘spam je blog’ doe ik een ‘spam je artikel’. Je leukste artikel van februari, welteverstaan. Eéntje waar je zelf blij mee bent, waar je lezers blij mee zijn, kortom: die het waard is om gelezen te worden!

Dan nog een paar dingetjes:
– Reacties met alleen een linkje verwijder ik nog steeds! Zet er ook even bij waar het artikel over gaat, en eventueel ook je blog in het algemeen. Zo is dat ook meteen duidelijk voor andere lezers!
– Eén reactie met één linkje lijkt me wel genoeg
– Ik zou het leuk vinden als je me ook zou volgen op Bloglovin’

Waarschijnlijk belandt je reactie eerst tussen de spam, maar ik zal zorgen dat ik deze zo snel mogelijk goedkeur. Happy spamming! Ik ben heel benieuwd naar jullie artikelen. :)

Wat is jouw leukste blogpost van februari?

17 thoughts on “Spam je blogpost!

 1. ‘Lief zou hij ongetwijfeld zijn, maar de vraag die hij stelde rijmde niet echt bij het beeld die ik van hem had.’ Wat één vraag met de vooroordelen, die je over iemand hebt, kan doen. http://www.barbarakuiper.nl/blog/vooroordelen/

  Barbarakuiper.nl is een persoonlijke, lifestyle blog. Elke woensdag en zondag verschijnt er een artikel.

  Erg leuk initiatief om een spam je blog te doen met een artikel die je deze maand hebt geschreven! Je hoop toch dat de lezers daarvoor naar je website komen.

 2. Wat leuk! Ik doe meestal niet zo snel mee, maar ik heb nu denk ik wel een leuk artikel. Of eigenlijk is het een winactie. Mijn blog (Een letter meer graag) is een boekenblog waar ik voornamelijk YA-boeken recenseer. Verder verschijnen er ook veel boekgerelateerde blogs online. Het is heel gezellig. ^^ Er zijn de afgelopen maand veel leuke blogs online gekomen (al zeg ik het zelf), maar gisteren kwam er een winactie online & dat is altijd leuk, toch? Het gaat om het boek De bestemming van Violet & Luke van Jessica Sorensen. Ik zou zeggen, neem een kijkje!
  http://www.eenlettermeergraag.nl/winactie/win-de-bestemming-van-violet-luke-j-sorensen/
  Anneke onlangs geplaatst…Boekrecensie: De kraamhulp (E. Verhoef)My Profile

 3. Wat leuk bedacht! Ik kom ook eventjes spammen dan!:) Voor een opkomende blog als de mijne (nog maar maandje bezig) was het artikel over mijn adoptie die ik er afgelopen vrijdag opzette toch wel een onverwachte hit. Op Facebook kreeg die vele reacties en ik was me tijdens het schrijven er niet van bewust dat het mensen zo aan zou spreken. Vandaar dat ik deze eventjes kom delen hier! :) Ik volg je al op bloglovin! ^^

  Het artikel: http://www.beaujinfulday.nl/2015/02/personal-het-verhaal-achter-mijn-adoptie.html

 4. De wel meest handige blogpost van februari van mijn blog gaat over een leuke handige kleine gadget waardoor je telefoon een stuk langer mee zal gaan.
  Met gadget bedoel ik geen lastige elektronische apparatuur of een mega duur iets,nee lekker simpel klein en betaalbaar de SLINGGRIP.
  Verder zijn er natuurlijk nog veel meer leuke artikelen te vinden maar een paar klikken verwijderd!
  Lezen jullie mee?

  https://alleenmezelf.wordpress.com/2015/02/16/de-slinggrip-mijn-ultieme-telefoon-gadget/

 5. Ik vind ‘Spam je blogpost’ ook een stuk leuker dan ‘Spam je blog’. Het maakt toch dat je kritischer naar de artikelen van de afgelopen maand gaat kijken. :-)
  Ik heb een verslag van een schrijfworkshop uitgekozen om te delen: https://booksandstoriesblog.wordpress.com/2015/02/23/verslag-schrijfworkshop-van-xander-uitgevers/. Vorige week zondag had ik een ontzettend leerzame ochtend waar ik van alles leerde over het inleveren van een manuscript. Handig, aangezien ik afgelopen week mijn manuscript heb opgestuurd naar een schrijfwedstrijd. :-)
  Eveline onlangs geplaatst…Eerste indruk: Edelsteentrilogie van Kerstin GierMy Profile

 6. Wat leuk! Ik moest wel even denken, hoor ;-) Het is alweer een tijdje geleden, mijn (afgewezen) sollicitatie, maar het was geen domper, het was een hele leerzame stap! In het artikel leg ik de verschillen tussen de blogs uit, ik vind het best duidelijk (ook volgens Joany) en het was wel nodig, de uitleg, vond ik zelf. https://femkel33st.wordpress.com/2015/02/14/en-nu-verder/
  (Ik vind het eigenlijk wel grappig dat ik dit hier bij jou, blogger bij 7Days, plaats)
  Femke onlangs geplaatst…De onverwachte held van kamer 13B – Teresa TotenMy Profile

 7. Wat leuk zeg! Natuurlijk heb ik ook comment luv op Love4Kidz, maar dit is ook een ideale manier om elkaars blogs te leren kennen :) Mijn laatste blog post is de volgende: Mijn twee jongens zijn broers … echte broers. Laat dat ‘half’ maar weg. Hun favoriete outfit of the day? Dezelfde kleding! Bij Zeeman shopte ik een super leuke hoodie voor beide boys. http://love4kidz.nl/outfit-of-the-day-awesome-zeeman/
  Marieska onlangs geplaatst…Outfit of the Day | Awesome ZeemanMy Profile

 8. Lief dat we mogen spammen! Ik heb een Engelstalige, fashion, beauty & lifestyle blog http://www.nappyhairz.com. Ik heb net mijn layout helemaal veranderd en verder vind ik mooie foto’s en leuke teksten om te lezen heel belangrijk! Ik denk dat ik gewoon mijn nieuwste artikel in de spotlight wil zetten, dus als je m’n monthly faves van februari wil zien, klik op het comment luv linkje :) xo
  Lilia | NAPPY HAIRZ onlangs geplaatst…MONTHLY FAVES: FEBRUARY 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge