Mijn favoriete blogposts van mijn eerste blogjaar

Gisteren kon je al lezen wat de meest gelezen artikelen van mijn blog van het afgelopen jaar waren. Maar dat die het populairst waren, betekent niet dat ik ze ook het leukst vond! Daarom heb ik 10 blogposts uit mijn collectie van zo’n 200 stuks uitgezocht waar ik nou echt het meest trots op ben. In willekeurige volgorde, dat dan weer wel.

Mijn favorieten

Dare to wreck

IMG_3897

 

Dare to wreck is één van de dingen die ik momenteel het leukst vind op mijn blog. Niet alleen vind ik het zelf heel tof om alle opdrachten uit te voeren, maar ook vind ik het leuk om te zien hoe Audrey en Marlot het hebben gedaan! Helaas loopt het alweer bijna op zijn einde, aangezien we hebben afgesproken om na 10 ‘afleveringen’ te stoppen, maar ik hoop komend jaar zeker weer zoiets te doen.

 

Column: Als de kat van huis is…

 

Ik vind columns het op één na lastigste soort blogposts om te schrijven omdat ik dan veel meer op mijn schrijfstijl ga letten, maar ik vind ze wel altijd heel leuk om te plaatsen. Hier schreef ik over de muis die ons huis terroriseerde. Ik ben overigens net zo trots op de foto als op het artikel zelf, want dat beest was echt onmogelijk te fotograferen, haha.

 

Angsten zijn er om overwonnen te worden:

Misschien vraag je je nu af: wat vind je dan echt het moeilijkst om over te schrijven? Nou, dat is mindstyle. Ik weet vaak wel wat ik over wil brengen, maar het kan knap lastig zijn om dat onder woorden te brengen. Toch ben ik er op het einde meestal wel heel blij mee, en ik krijg er ook altijd superlieve reacties op. Op dit artikel kreeg ik destijds zelfs een reactie van een meisje dat door mijn artikel durfde te gaan auditeren. Wauw!

Tag: Create it your way


Jup, nog een zonsondergang met een quote. Ik zie een lijn, haha! Afijn, dit is één van de twee blogposts die zowel bij mijn favorieten als bij de meest gelezen blogposts horen: mijn Create it your way-tag! Naast dat ik het heel tof vind dat ie zo veel is ingevuld, vind ik het idee achter de tag zelf ook nog steeds gewoon heel leuk. Dus als je nog een fantasieprikkel zoekt…

Keep calm and eat a brownie (or two)

Dat andere dubbele artikel gooi ik er dan ook maar meteen even in, dat is namelijk mijn brownie gevuld met frambozentiramisu. Want ja, die is gewoon heel (héél) erg lekker.

DIY: Het leven is een feestje…

 

In dit onderdeel van de Happychallenge moest je je dromen visualiseren en dat vond ik zo leuk om te doen! De vlaggetjes uit deze DIY pronken nog steeds op mijn kamer en ik ben nog steeds blij met dit uitzicht vanuit mijn bed, dus ze kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit favorietenlijstje.

 

Recept: Pompoencouscous met zoete aardappel, wortel, rozijnen en pompoenpitten

 

Ik noemde dit recept al bij mijn random 2014 favourites, dus dan kan het natuurlijk niet anders dan dat het hier ook tussen staat! Dit is gewoon echt zó lekker. <3

 

Over jezelf zijn en hoe moeilijk dat soms is

Naast zonsondergangen met quotes ben ik blijkbaar ook dol op mindstyle-dingen, want hier is er weer één. Ik besefte ineens dat andere mensen je helemaal niet horen te belemmeren in het jezelf zijn en daar schreef ik een blogje over. Pakte heel goed uit! Overigens werk ik er nog steeds aan, haha.
Column: Het is (geen) zomer

 

Ergens midden in juli hadden mijn moeder en ik het plan om samen te gaan picknicken, maar de lucht was vijftig tinten grijs en de regen kwam met bakken uit de hemel. Dat werd dus een binnenpicknick! En tja, dat is natuurlijk perfect materiaal voor een column.

 

Dear 2014

IMG_5016

 

Ik sluit af met het meest recente artikel uit dit lijstje. Een tijdje terug kreeg ik ineens de neiging om een (bedank)brief aan 2014 te schrijven en dat werd dus dit artikel!

Ken jij deze blogposts al? En wat is jouw favoriete artikel op muymaaike.nl?


Writing is a socially acceptable form
of schizophrenia – E.L. Doctorow

8 thoughts on “Mijn favoriete blogposts van mijn eerste blogjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge