VLOG: Citytrip naar Antwerpen (alleen op vakantie #2)

VLOG: Citytrip naar Antwerpen (Alleen op vakantie)

Toen ik afgelopen dinsdag mijn allereerste vlog publiceerde, kreeg ik zulke lieve reacties dat ik spontaan meer video’s wilde maken. Of nou ja, in ieder geval dat ik besloot dat ik ook het vervolg op die vlog online zou zetten. Na mijn tripje naar Gent ging ik namelijk ook nog een paar dagen naar Antwerpen, wat net zo’n mooie stad is. Echt, ik houd van België. En in dit filmpje kunnen jullie er dus ook een beetje van genieten! Als je wilt zien hoe ik musea bezoek, met een vriendin afspreek en veel te veel eet, klik dan vooral even verder. :)

Vóórdat je deze vlog gaat kijken:
1. Zullen we doen wie als eerste de verwijsfout spot? (oké oké, zo erg is ie nou ook weer niet)
2. Ik heb écht geprobeerd om deze korter te maken, en ik dacht dat dat ook niet zo moeilijk zou zijn, aangezien ik donderdag niet zoveel heb gevlogd. Zoals je kunt zien, is het toch niet gelukt. Sorry.
3. Vinden jullie het niet knap dat ik zo belachelijk veel aan mijn haar zit en dat het er alsnog niet uit ziet?
4. Het is bijna gênant hoeveel ongezonde dingen je ziet in dit filmpje. Ja, ik heb echt 2 wafels op. Ter verdediging: ik moest 25 minuten wachten op mijn trein. En ik heb vanochtend hardgelopen.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Zo, met dit tweede deel is de vlog compleet! Maar jullie zijn nog lang niet van me af, dus er komen nog neer Belgiëblogjes. Voor nu een heel fijne week gewenst! :)

Ben jij weleens in Antwerpen geweest?

 

2 thoughts on “VLOG: Citytrip naar Antwerpen (alleen op vakantie #2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge