Ik ben jarig! (nu hoor ik volwassen te zijn)

Hey, hoi! Ja, ik leef nog, hoor. De afgelopen dagen kwam er even niets online omdat ik belachelijk druk ben met school, maar vandaag kon ik het niet laten om toch even een stukje te typen. Want ik ben jarig, dus dan mag dat. Dan mag alles. (Zeggen ze.) Denk je de virtuele vlaggetjes en ballonnen er zelf even bij?

JarigNo birthday without awkward birthdayselfies, right?

Nu ben ik 18. Officieel volwassen. Of nou ja… dat zou ik moeten zijn. Ik mag drinken en roken (als ik dat zou willen). Ik mag autorijden zonder begeleiding (als ik een rijbewijs zou hebben). Ik moet allemaal dingen gaan regelen en rekeningen gaan betalen (ook als ik dat niet wil, helaas). Eigenlijk vind ik het leukste aan ‘volwassen’ worden nog wel dat ik mag gaan stemmen, haha. Kan ik misschien toch nog mijn steentje bijdragen om het leenstelsel er weer uit te kicken. Hoop ik.

Het leuke is: vandaag ben ik vrij. Yay! Ik heb afgelopen zaterdag mijn verjaardag echter al gevierd voor familie, dus vandaag wordt niet echt spectaculair of zo, maar (hopelijk) wel gewoon leuk. Mijn lieve zusje bakte American pancakes voor het ontbijt (alleen daarom al wil ik elke dag jarig zijn) en de kapster is ook al langs geweest – niet omdat ik er extra goed uit wil zien op mijn verjaardag, maar omdat mijn haar nog doder was dan de Dode Zee. Ik heb nog getwijfeld of ik op mijn 18e ineens een drastisch ander kapsel wilde, maar nee, toch maar niet. Afijn, ik ga me vandaag dus vooral volproppen met taart en pronken met mijn felroze sjerp. En misschien nog even de stad in, of zo. Ik zie het wel. Alles kan. Want ik ben jarig. Yay!

IMG_5652

My policy on cake is pro having it
and pro eating it – Boris Johnson

18 thoughts on “Ik ben jarig! (nu hoor ik volwassen te zijn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge