Sundays are for…

Yay, het is zondag! Voor veel mensen staat deze laatste dag vóór de school-/werkweek weer begint in het teken van uitslapen, brunchen en bankhangen. Toevallig ga ik vandaag naar de releaseparty van Val & Verlossing, maar normaal zien mijn zondagen er ook zo’n beetje uit. Het leek me wel eens leuk om te omschrijven hoe mijn perfecte zondag eruitziet! Komt ie: sundays are for…

sunday tea

… pyjamas
Ik doe niet aan uitslapen, maar begin mijn dag meestal rond half 9. Dat betekent echter niet dat ik dan ook meteen onder de douche spring; nope, op mijn perfecte zondag zit ik nog minstens de hele ochtend in mijn pyjama. Met ijsbeertjes-, pinguïn- of koeienprint uiteraard. Oh, en als ik me eindelijk heb omgekleed, is het meestal ook iets wat aanvoelt als een pyjama. Want tja, zondag hè.

… breakfast
Ik houd van ontbijten! Door de week doe ik niet veel speciaals, maar op zaterdag en zondag maak ik meestal iets van havermout uit de oven, zoals deze appeltaarthavermout. Ik neem de tijd voor het maken én het opeten van mijn ontbijtje. Soms eet ik samen met mijn gezin, soms lees ik wat blogjes.

… reading
Als ik verder niets hoef te doen ’s ochtends, kruip ik meestal gewoon weer mijn bed in, haha. Mét boek! Sowieso gaat het lekker met lezen dit jaar, ik had verwacht in januari niet veel tijd te hebben, maar ik loop mooi op schema met mijn reading challenge.

… blogging
Ik heb eigenlijk niet echt één dag waarop ik blogposts voor de hele week schrijf, zo productief ben ik ook echt niet, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet met mijn blog bezig zou zijn op zondag. Gewoon lekker rustig aan artikeltjes schrijven. :)

… tea
Elke dag drink ik liters thee, dus ja, ook zondag. Heeft ook niet echt uitleg nodig, verder. Thee is gewoon liefde.

… acoustic music
Daar houd ik sowieso van, maar op zondag nog net een beetje extra.

… family/friends
Op de meeste zondagen ben ik gewoon thuis bij mijn ouders, maar op mijn perfecte zondag zou ik ook de rest van de familie wel even willen zien. Liefst dan wel bij ons thuis, zodat ik niet eerder mijn bed uit hoef, haha. De afgelopen zondagen heb ik overigens afgesproken met vriendinnen van de middelbare school die ik al tijden niet had gezien. Ook zeker voor herhaling vatbaar!

… going back to Amsterdam
Tja, ideale zondag of niet, ik zal toch weer terug moeten naar mijn kamer in Amsterdam. Liefst wel zonder vertraging dan!

… Boer Zoekt Vrouw
Uiteraard kan Boer Zoekt Vrouw niet in dit rijtje ontbreken! Het is al jaren één van de weinig programma’s die ik kijk, vaste prik op zondagavond. Meestal moet ik het wel terugkijken, haha, maar goed. Ik vind dit seizoen trouwens niet zo heel leuk… Bij Theo en Tom is het een beetje saai en van Geert en Bertie hoef ik het niet eens uit te leggen. Mijn hemel, plaatsvervangende schaamte. Alleen boer Jan vind ik nog wel leuk. Achteraf lees ik standaard het verslag van Yvette, wat de aflevering pas echt afmaakt.

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?


If your soul has no Sunday, it
becomes an orphan – Albert Schweitzer

7 thoughts on “Sundays are for…

  1. Pyama’s (of iets wat daar op lijkt, bloggen, thee, lezen, uitgebreid ontbijten… Ik kan me er helemaal in vinden. Mijn vriend en ik zijn vaak ook niet weg te slaan uit onze werkkamer!

  2. Ik heb deze zondag gebruikt om mijn zusje en zwager te helpen met klussen. Dat staat absoluut niet hoog op mijn ‘favoriete bezigheden op zondag’-lijstje, maar het was wel gezellig om ze weer even te zien. Daarna ben ik een stuk omgereden door de weilanden, heb ik thuis honderd Rituals-producten gebruikt onder de douche en nu zit ik achter mijn laptop mijn mijn kersttrui aan. Het is dat mijn vriend vandaag moest werken, anders kwam deze dag wel erg dichtbij een perfecte zondag!
    Eveline onlangs geplaatst…Recensie: Sterrenregen ~ Colleen HooverMy Profile

  3. Mijn perfecte zondag ziet er zo uit: Ik blijf lekker lang in bed, knuffel met de poekies en M. maakt ontbijt (niet zomaar ontbijt maar natuurlijk vers geperste jus, versgebakken croissantjes etc. je kent het wel). OH WACHT, zo wil ik het eigenlijk iedere dag wel.
    Dina onlangs geplaatst…Ik ben dus ‘unterwegs’My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge