DIY: Kaarten maken (video!)

DIY Kaarten maken

‘Dag eerder weekend dan verwacht? Oh joh, dan monteer ik die video toch nog wel even.’ Zodoende is het vrij ver na middernacht nu ik dit eindelijk typ. Maar hé, ik heb wel een nieuwe video. Ik merk dat ik het steeds meer aan ga wennen om tegen een camera te praten – en het ook steeds leuker ga vinden. Dit is overigens mijn eerste video waarin ik alleen voor de camera sta zit, als je mijn Belgiëvlogs niet meetelt tenminste. Niet dat mijn hoofd nu heel lang in beeld is, maar toch. Zoals je al in de titel kon lezen, maak ik een zestal kaartjes in deze video; je weet wel, die dingen die ze vroeger weleens op de post deden. Mijn doel is om dit jaar elke week een kaartje te sturen – gemiddeld, want anders zou het nu al mislukt zijn. Een zelfgemaakt kaartje, welteverstaan, vandaar dus de video. Ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden! :)

Klik hier als je de video niet kunt zien

Oh ja! Als jij nou ook een keer een kaart wil ontvangen, mail dan vooral even je adres naar info@muymaaike.nl. Ik zal er niks raars mee doen, beloofd. Het is alleen… 52 is véél. haha. En als je mijn blog leest, verdien je eigenlijk sowieso een kaartje, wat dat is leuk. :)

(En oh ja, ik zou het vet leuk vinden als je je zou willen abonneren op mijn kanaal!)

Stuur jij nog weleens een kaartje?

Liefs2

5 thoughts on “DIY: Kaarten maken (video!)

  1. Wat leuk dat je steeds meer filmpjes gaat maken! En dit filmpje.. ZO CREATIEF! Vooral die dromenvanger vind ik echt.. wauw, maar de rest uiteraard ook. Ik weet nog dat we vroeger wel eens brieven naar elkaar schreven en volgens mij heb ik jouw tekening ook nog ergens liggen. Eigenlijk stuur ik amper nog kaartjes, maar dit filmpje inspireert wel. :)
    Judith onlangs geplaatst…Recensie: Voor Jou – Jojo MoyesMy Profile

  2. Wat een tof filmpje. Ik maak zelf regelmatig kaartjes. Eigenlijk heb ik zelfs een kast vol kaart-knutselmateriaal. Massa’s leuke printjes, washi-tape, snijvormen, stickertjes, knoopjes, … Deze week heb ik net nog een heel deel nieuwe kaartjes gemaakt. Uiteraard verstuur ik ze zelf ook regelmatig. Jammer dat niet meer leeftijdsgenoten dat doen want zo’n onverwachts kaartje in de bus maakt me helemaal happy.

    1. Ja, precies, we zouden het eigenlijk vaker moeten doen! Maar ja, het is ook wel logisch dat we het niet doen, want alles kan toch al online worden gezegd – maar toch jammer. Zo’n kast vol kaartknutselmateriaal lijkt me heerlijk. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge