Dare to wreck #7: Mishandelingen en een hartritmestoornis

Hallo dames en heren, welkom bij een nieuwe Dare to wreck! De deelnemers hebben voor deze keer de 19e, 20e én 21e opdracht uitgevoerd. Bent u al benieuwd naar hun resultaten? Ja? Mooi. Oké, en nu even voor degenen die niet weten waar dit over gaat: elke twee weken voeren Audrey, Marlot en ik drie willekeurige opdrachten van onze Wreck this journals uit, en vervolgens doen we verslag op onze blogs. Voor deze keer ging ik trampolinespringen, gooien met make-up en meer, dus kijk snel mee!

IMG_3897

 

Opdracht #1: trek lijnen terwijl je beweegt (in de bus, trein of tijdens het lopen)

IMG_4778

Ik had de hoop dat ik een perfecte hartslag zou krijgen als ik dit op de trampoline zou doen: zo’n rechte horizontale lijn met uitsteeksels van het springen. Dus ik maakte vast een soort raster als achtergrond en ging op onze trampoline staan, gezellig tussen het water en de bladeren, en begon te springen. Helaas pakte het niet helemaal zo uit als ik had gehoopt: waarschijnlijk ziet je hartslag er nog beter uit als je doodgaat. (Oh nee, wacht, ik weet het al! Ik heb de hartslag van papier ontdekt. Ja, dat zal het zijn. Een doorbraak in de wetenschap!)

 

Opdracht #2: vraag een vriend(in) om deze bladzijde te mishandelen. Kijk niet.

IMG_4780

IMG_4779

Waarschijnlijk is het de bedoeling dat je er nerveus van wordt als iemand anders jouw boekje mishandelt, maar ik al na de eerste opdracht was ik daar overheen. Ik was eigenlijk vooral nieuwsgierig wat de uitkomst zou zijn toen ik mijn boekje aan klasgenootje (en beginnende fashionblogger) Robin gaf. ‘Wacht, ik moet eerst even iets bedenken!’ riep ze in paniek. ‘Wat zou jij doen in mijn plek?’ Ik grijnsde. ‘Geen idee.’ Eindelijk een opdracht waar ik geen moeite voor hoef te doen, haha. Toen ging ze snel aan de slag. Waar ik dus helemaal geen probleem mee had. Oké, ik moet toegeven: toen ik gescheur hoorde kromp ik wel een beetje ineen. Maar verder niet. Echt.
Ik vind het trouwens erg leuk geworden! Het is grappig dat die flapjes zo omhoog staan, en quotes zijn sowieso altijd goed. ;)

 

Opdracht #3: Gooi iets.

Selfies
(Zie je mijn ingespannen gezicht? Ik probeerde zelfontspannerfoto’s te maken van mijn gooiproces, maar zoals je aan de waas die mijn hand moet voorstellen kunt zien lukte dat niet helemaal. Toen ging ik een beetje raar doen. Dus ja.)

IMG_4777

Weet nog dat ik een keer moest golfen met papier? Ja? Dan weet je vast ook nog dat ik totaal niet kan mikken. Ik was dan ook eh, niet zo blij met deze opdracht, haha. Naast dat ik niet kan richten was het ook nog een heel dilemma om te kiezen wat ik dan zou gooien. Echte dartpijltjes had ik niet in huis (en bovendien zouden de muren dat waarschijnlijk niet overleefd hebben), verf zou een te grote kliederboel worden en voor waterballonnen is het nou ook niet echt de tijd van het jaar. Uiteindelijk besloot ik om voor een saaie maar ook heel veilige optie te gaan: wattenstaafjes met BB Cream en lipstick. Ik gooide eerst een heel aantal keer een schoon wattenstaafje om te oefenen, maar zelfs dat hielp niet om het ‘voor het eggie’ goed te laten gaan.Toen ik bijna een lamme hand had, raakte ik eindelijk een keer de roos, zodat daar nu een mooi roze stipje prijkt (dat alleen niet te zien is op de foto). Toen vond ik het wel weer zo’n beetje mooi geweest. Ik beloof dat ik het in de zomer over doe. Mét waterballonnen.

Als je ook benieuwd bent hoe Audrey en Marlot deze opdrachten hebben uitgevoerd, bekijk vandaag dan ook hun blogs!

Hoe zou jij papier mishandelen?


Creativity is not the finding of a thing, but
the making something out of it after it
is found – James Russell Lowell

6 thoughts on “Dare to wreck #7: Mishandelingen en een hartritmestoornis

  1. Haha die opdracht van een mishandeling had ik ook gedaan, een vriendin van mij heeft die bladzijde helemaal aan flarden gescheurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge