MuyMaaike.nl heeft een nieuw jasje!

Mijn blog verhuizen en vernieuwen was typisch iets waarvan ik altijd zei dat ik het ooit ging doen, maar waar het nooit van kwam. Maar nu heb ik dan eindelijk de grote stap gezet, yay! Een aantal oplettende lezers hadden het al gezien: gistermiddag heb ik mijn blog overgezet van Blogger naar WordPress en ik vond dat daar ook een nieuwe lay-out bij hoorde, nadat ik bijna 11 maanden mijn oude heb gehad. Klik verder voor een korte blije update!

dansjesDANSJES

Gezien mijn niet-bestaande technische skills had ik eerlijk gezegd verwacht dat er van alles mis zou gaan: in mijn hoofd zag ik al voor me hoe ik al mijn artikelen kwijt zou raken of ik zou verdwalen in het doolhof dat WordPress heet. Maar hoewel ik even mijn hart vasthield toen ik mijn domein net had overgezet en mijn site dus even uit de lucht was, ging het beter dan verwacht! Dus hierbij presenteer ik u, niet zonder enige gepaste trots, het nieuwe MuyMaaike.nl. :)

En zoals ik al zei: bij een nieuwe hosting hoort dus ook een nieuwe lay-out. Het was even puzzelen met wat ik nu precies wilde, alleen tekst is toch iets te clean voor mij maar ik wilde wel afbeeldingen waaraan je meteen zou kunnen zien waar ik over blog. Maar uiteindelijk vind ik hem heel tof geworden! En ik typ zo’n beetje elke 5 minuten mijn eigen URL in om te controleren of ik dat nog steeds vind, haha. Overigens heb ik ook een nieuwe foto in de sidebar én op de nieuwe “Over mij”-pagina, die geheel te danken zijn aan mijn zusje. :) Uit die fotoreeks komen overigens ook bovenstaande zeer charmante (kuch) foto’s.

Het enige jammere is dat ik jullie lieve en leuke reacties niet mee heb kunnen nemen door de overstap naar een ander (handiger!) commentsysteem. Maar ik vergeet ze niet zomaar, hoor! Ook moet ik nog “lees meer”-knoppen in een groot deel van de artikelen invoegen, moet ik de categorieën kloppend en vindbaar maken én moeten mijn Bloglovin’ volgers worden overgezet, maar dat komt allemaal goed, daar moet ik gewoon even de tijd gaan nemen. (En dat doe ik graag als Studie Ontwijkend Gedrag, haha.) En daarna kan ik me gaan focussen op het wegwijs worden in WordPress, dat wordt nog wat… Als jullie handige plugins weten: ik hoor het graag!

Tot slot nog even iets dat niet over het uiterlijk van mijn blog gaat maar juist over de inhoud:  ik ben van plan om iets meer te gaan bloggen te komende tijd. Soms zijn er gewoon zoveel dingen die leuk zijn om te delen! Want bloggen is leuk en op dit moment kan ik me niet voorstellen het niet te doen eigenlijk. Maar goed, ik zal niet sentimenteel gaan worden vandaag. Aan een bepaald artikel op een bepaalde dag of bijvoorbeeld één blogpost per dag wil ik me niet vastpinnen, er zijn ook periodes dat ik het gewoon veel drukker heb, dus tegelijkertijd wil ik me ook niet verplicht voelen om dan zelfs maar om de dag te bloggen. Maar kijk dus niet vreemd op als er ineens een paar dagen achter elkaar een artikel online staat, ik hoop dat jullie dat ook leuk vinden!

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening! Dus… Wat vind jij van het nieuwe muymaaike.nl?

A person who never made a mistake never
tried anything new – Albert Einstein

12 thoughts on “MuyMaaike.nl heeft een nieuw jasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge