Happy birthday to my blog!

Zo, inmiddels zullen jullie wel zo’n beetje wakker zijn, dus dan kan ik het eindelijk blij in jullie slaperige (lees: brakke) gezichten schreeuwen: MuyMaaike bestaat 1 jaar! YAY! :D 

VerjaardagVoor als mensen het zich afvragen: ja, het recept voor de taart komt nog online!

Precies jaar geleden begon ik met bloggen. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten; om eerlijk te zijn dacht ik dat ik het niet meer dan een paar maanden zou volhouden. Ik begon op muymaaike.blogspot.nl en blogde een paar dagen lang voor mijn zusje en mijn ouders, maar al na een paar dagen kwamen er ook nog andere mensen om het hoekje gluren. Ik vond het zo onwerkelijk dat er mensen die ik niet kende op mijn blog keken! Oh, en ik was blij, niet te vergeten. Voor iedereen die mijn blog nog niet zo lang leest: zo zag ie er toen uit.

Header-transparant-met-quote-groterInmiddels is het dus een jaar later. Wat ik in ieder geval níet had verwacht, was dat bloggen mijn leven zo zou veranderen. Dat ik er zo veel mee bezig zou zijn en dat het me zo veel leuke dingen zou brengen. Ik heb dan misschien nog geen duizenden bezoekers, geen perfect blogritme en al helemaal geen perfecte content, maar ik ben toch best een beetje trots op mijn blog. Dat mag ook weleens gezegd worden!

Oké, een jaar is niet héél lang, maar je moet elke gelegenheid aangrijpen voor een feestje, toch? Dus ik ga nog een paar blogposts schrijven die met mijn 1e blogverjaardag te maken hebben (stay tuned voor een winactie!), maar ik wilde vandaag gewoon even een bedankberichtje schrijven. Bedankt aan iedereen die mijn blog leest, of je me nu al bijna een jaar volgt of vandaag pas aan komt wippen. Het was een fijn eerste blogjaar! Eet vooral even een koude oliebol om mijn blogverjaardag te vieren, haha. Geniet ervan!

Filter Anne bewerkt met tekst onverzadigd goed (wat veranderd).

PS. Oh, en dit is mijn 200e blogpost! Heb ik dat mooi getimed of niet?

You don’t get older, you get better – Shirley Bassey

18 thoughts on “Happy birthday to my blog!

 1. Hey,
  Ongeveer vijf minuutjes geleden kwam ik via google (ik zocht op goede voornemens blog) hier terecht. Ik heb nu al besloten dat deze site bij mn favorieten gaat, want ik vind je schrijfstijl ontzettend leuk!
  Geen idee wat voor blog dit eigenlijk is haha, maar dat ga ik nu even onderzoeken.
  X

  1. Wat een superlief compliment, dankjewel! Mocht je er inmiddels nog niet achter zijn, haha: ik schrijf over allerlei dingen waar ik me mee bezig houd: columns, mindstyle, recepten, boekrecensies… Er zit vast wel iets tussen waar jij ook blij van wordt! :)

 2. Gefeliciteerd met een jaar! Je mag zeker trots zijn op je blog! Heel leuk om te zien hoeveel je gegroeid bent in het bloggen afgelopen jaar. Ik kijk uit naar de komende jaren MuyMaaike :D (ik ga er vanuit dat je nog heel lang blijft bloggen!)
  Lieke onlangs geplaatst…Goodreads challenge 2015My Profile

  1. Tof om te horen dat ik gegroeid ben! Ik zie het zelf ook wel als ik oude blogposts teruglees hoor, maar als anderen het opmerken is het toch extra leuk. ;) En ik hoop ook dat ik nog lang blijf bloggen! (En jij ook!)

  1. Wat grappig! Ik heb al een aantal mensen ontmoet door het bloggen die ik vroeger ook weleens sprak op internet. Het internet is toch kleiner dan je denkt, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge